mamaplus

Marcela Paladi este omagiată! Cum au felicitat-o apropiații

-
//
29.09.2023

Marcela Paladi, tânăra care și-a pierdut ambele picioare în urma tragicului accident de pe viaduct, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Aceasta împlinește vârsta de 26 de ani.

mamaplus

Printre primele persoane care au felicitat-o în mediul online a fost sora sa, Livia Paladi. Aceasta a publicat o fotografie unde este alături de Marcela, transmite Știri.md

„Să-mi fii soră e așa un dar minunat și nu e zi să nu mă gândesc la cât de norocoasă sunt că te am alături. La mulți ani, draga mea soră. Și nu uita, întotdeauna voi fi lângă tine să te ridic atunci când cazi”, a scris Livia Paladi într-un InstaStory. 

Pe lângă felicitări, Marcela Paladi a primit dis-de-dimineață buchete de flori și cadouri. 

mamaplus

Tot în InstaStory, tânăra a fost felicitată de prietenii săi și oamenii dragi. 

Amintim că, în noaptea de 5 spre 6 februarie, pe bulevardul Dacia a avut loc un accident. Mașina în care se aflau Marcela și prietena ei a fost lovită din spate de un alt autoturism. Marcela a coborât din mașină pentru a pune un semn de avertizare. În timp ce îl căuta în portbagaj, o a treia mașină a intrat în ea. Fata a rămas blocată între mașini. A fost transportată la spital în stare gravă, ambele picioare fiindu-i amputate.

La 3 mai, Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, a pronunțat o sentință împotriva șoferului Gheorghe Begu care a lovit-o pe Marcela pe viaduct. Acesta a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare. Condamnatul va petrece doi ani în penitenciar deschis, iar după aceea va putea ieși în libertate, dar cu un termen de probă de trei ani. Dacă bărbatul va comite o altă infracțiune în această perioadă, el va fi trimis din nou la închisoare pentru restul de un an și șase luni.

Marcela Paladi a călătorit în Germania, unde a fost supusă unei reabilitări costisitoare, iar câteva luni mai târziu a făcut primii pași pe noile sale proteze.