mamaplus

Marcela Paladi a adunat banii necesari și merge în Germania. Ce va face acolo?

-
//
23.04.2023

Marcela Paladi, tânăra în vârstă de 25 de ani care a rămas fără picioare în urma accidentului grav de pe Viaductul din Chișinău, în noaptea de 5 spre 6 februarie curent, anunță că se află, împreună cu sora sa, în drum spre Germania. Acolo aceasta urmează să beneficieze de proteze de ultimă generație, despre asta anunță chiar tânăra pe contul său de Instagram.

mamaplus

„În drum spre Germania. Piciorușele mă așteaptă”, a scris tânăra în mesajul publicat pe rețele, scrie realitatea.md.

mamaplus

Miercuri, 29 martie, a avut loc prima ședință de judecată, iar astăzi, judecătorii au aprobat cererea avocatului Marcelei de a-i sechestra șoferului vinovat averea, care se ridică la circa1,2 milioane de lei.  La ședințele de judecată s-a prezentat și Marcela Paladi, victima accidentului de pe Viaduct.

Procesul este examinat în procedură simplificată, pentru că el și-a recunoscut vina. Hotărârea va fi pronunțată de Judecătoria Chișinău într-o ședință de judecată programată pentru data de 3 mai 2023.

Amintim că, accidentul s-a produs în noaptea de 5 spre 6 februarie. Marcela Paladi era pasagera unei mașini accidentate în capitală. Aceasta a ieșit din autoturism pentru a plasa semnul de semnalizare, pentru a evita producerea unui alt accident. În acel moment, un BMW a lovit-o, tânăra fiind practic strivită între cele două autoturisme.

Rudele Marcelei susțin că șoferul care a accidentat-o nu a venit să o viziteze. Acesta l-ar fi contactat o singură dată pe tatăl Marcelei și s-a arătat gata să contribuie financiar la tratament, însă ulterior nu a mai luat legătura cu ei.

Șoferul care se face vinovat de producerea accidentului era la volanul unui BMW verde. Acesta se numește Gheorghe Begu, specialist în domeniul IT, care în trecut ar fi lucrat în SUA și în Italia. Iar în anii trecuți a fost manager de proiect la aceeași companie moldo-americană, la care a activat până la accidentul de pe viaduct și Marcela. Cu toate acestea, el nu se cunoștea cu victimele. În prezent, Begu activează la o altă companie specializată în IT.