mamaplus

Marcel Pavel crește copii modești: “Nu sunt de-a bani gata”

-
//
30.01.2023

Cunoscutul artist român, Marcel Pavel, în vârstă de 63 de ani, a dezvăluit cum își crește cei trei copii, pe care îi are cu soția sa, Violeta, fostă balerină la Teatrul Balșoi din Moscova.

mamaplus

Acesta spune că niciodată nu a făcut exces de zel și întotdeauna se menține cu picioarele pe pământ. Nu epatează și nici copiilor lui nu le-a permis să aibă atitudine sau etichetă de „copii de bani gata”.

„Am o mașină foarte bună și mereu am avut mașini bune, dar cu acest gând de a fi în siguranță. Mă refer la șoselele noastre care sunt foarte nesigure, ai nevoie de o mașină, nu puternică neapărat care să fugi cu ea cu 300 la oră, dar în care să ai siguranță. Să-ți protejezi familia și pe tine efectiv. În rest, nu mă gândesc că trebuie să epatez, să arăt cu ce mașină am venit eu, să merg cu unu la oră și să dorm în garsonieră. Nu merge, n-am din astea eu. Am văzut o grămadă de cocalari din ăștia care fac asta, nu mă interesează.” a precizat Marcel Pavel.

„Nu au bani așa să arunce în vânt prin discoteci, prin cluburi, prin restaurante să facă figuri, să facă aroganțe!”

Artistul spune că și-a crescut copiii după reguli clare, iar modestia și bunul simț sunt primordiale în familia lui.

„Sunt cu bun simț copiii mei, sunt foarte bine educați, nu au sfidări de acest gen, nici nu au bani așa să arunce în vânt prin discoteci, prin cluburi, prin restaurante să facă figuri, să facă aroganțe! Nici nu le-aș permite și nici nu avem posibilitatea. Chiar dacă o aveam, nu le permiteam! Mulți copii au sfârșit aiurea făcând asta, nu dau nume și cunosc familii extraordinar de înstărite care au nefericirea asta. Chiar nu apreciez deloc! Nu apreciez pentru că acest cuvânt „șmecher” a devenit așa o virtute la noi, a fi șmecher.” a afirmat Marcel Pavel, pentru unica.ro.