Mămicile din maternități sunt externate cu moderatori, dansuri și mașini de lux

Mămicile din maternități sunt externate cu moderatori, dansuri și mașini de lux

-
//
01.11.2017

Mămicile din Capitală sunt externate cu mare tam-tam din maternități. Soții le organizează adevărate petreceri, fie în sala de festivități, fie în fața spitalului.

Mămicile din maternități sunt externate cu moderatori, dansuri și mașini de lux

Din dorința de a fi cât mai originali, soții apelează chiar și la agenții, pentru a organiza evenimentul. Pentru acest moft, scot din buzunar câteva sute de euro.

A răsunat muzica la Spitalul Clinic Municipal nr 1 din Capitală. Cu un buchet de trandafiri roșii, Ion Zara și-a întâmpinat soția, care acum două zile a devenit mamă.

Bărbatul, care a asistat și la nașterea micuței, spune că a decis să-și impresioneze soția, în semn de mulțumire, pentru că după 3 ani de așteptare i-a adus pe lume o fetiță. Așa că, a apelat la o agenție care s-a ocupat de organizare, pentru asta însă a scos câteva sute de euro din buzunar.

“Ce poate fi mai frumos în viață decât nașterea unei prințese. Fiecare bărbat care a asistat la nașterea copilului, înțelege că femeile merită tot binele din lume“, a declarat tatăl.

Cabinetul de externare arăta mai mult ca o sală de festivități, fiind decorată cu baloane și jucării. A fost invitat și un moderator, care a organizat concursuri.

Întregul moment a fost filmat și fotografiat de o ehipă de profesioniști, iar proaspăta mămică a plecat acasă cu o mașină retro.

Medicii susțin că asemenea momente au loc în spital cel puțin o dată pe săptămână, iar proaspeții tătici se întrec în surprize cât mai originale.

video