mamaplus

"Mama" a venit prima dată în Moldova, la Carousel

-
//
05.03.2020

Mama e un cuvânt atât de important. Chiar dacă el sună diferit în limbile lumii, el îi unește și conectează pe toți. Fără de mama nu ai fi fost tu, nici eu, nici alții. Nimeni și niciodată nu o să te iubească și protejeze așa cum o face mama. Chiar și cei care cresc fără mamă, o au în suflet, o imagine protectoare, sfântă. Așa cum e ea, Mama apare în cartea cu același nume de Helene Delforge și Quentin Greban, care e un imn profesiei de mamă.

mamaplus

Ce găsiți pe paginile acestei cărți? Mame din diferite colțuri ale lumii, de diferite naționalități, chiar și din diferite epoci. Grija de mamă, speranța, fricile, așteptarea primilor pași și cuvinte, amintirea lor, fericirea absolută și savurarea a fiecărei clipe petrecute alături de omulețul drag.

mamaplus

32 de istorioare cu 32 ilustrații pictate, care au fost apreciate cu aplauze la expozițiile europene. E o carte-mărturisire, o carte-dedicație. Dăruiți-o de 8 martie, mamelor, bunicilor, fiicelor, surorilor, prietenelor, colegelor. Femeilor. O găsiți la Carousel, alături de agenda cu ilustrații.

mamaplus

Carousel, nu e doar un magazin, ci o lume a jucăriilor, cărților și cadourilor.  O călătorie de vis pentru copii și, de ce nu, o mașină a timpului pentru părinți.

Adresa: Moldova, Chishinau, str. M. Eminescu 24
Telefon: (+373 22) 011 022
Facebook