mamaplus

Mamă și fiică, însărcinate cu același bărbat. Cazul şocant a ieșit la iveală după un alt abuz

-
//
16.01.2020

O femeie de 37 de ani și fiica ei de 15 ani au rămas însărcinate cu același bărbat, în satul Bogdănești din județul Vaslui. Cazul neobișnuit a ieșit la iveală, după ce individul care le-a lăsat însărcinate pe cele două, a violat-o și pe fiica mai mică a mamei.

În noaptea de 4 spre 5 ianuarie, fata de 12 ani a fost găsită de vecini în timp ce umbla pe o uliță din Bogdănești. Minora a fost abuzată sexual de iubitul mamei sale, un bărbat de 27 de ani, iar apoi alungată de acasă.

Cum a început totul:

Povestea din satul Bogdăneşti a început în urmă cu doi ani, atunci când fiica mijlocie a femeii a început o relație cu bărbatul de 27 de ani. Pe parcurs, mama fetei i-a furat iubitul şi a rămas împreună cu acesta în casă.

După ce fiica cea mică a fost găsită pe stradă, polițiştii şi reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului au deschis o anchetă şi au descoperit că atât femeia de 37 de ani, cât şi fiica mijlocie sunt însărcinate cu acelaşi bărbat.

„Cazul este unul complex. Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de viol, act sexual cu minor şi agresiune sexuală, încadrarea exactă a faptelor urmând a se face la finalizarea cercetărilor”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.