mamaplus

Mama băiatului de 7 ani găsit mort in casa, la Nisporeni, a suferit de depresie

-
//
11.09.2022

Un copil de 7 ani a fost găsit mort lângă mama sa, care era in stare inconștientă în propria lor casa, având plagi pe mâini. Totul s-a intâmplat aseara la Nisporeni. Potrivit rudelor, femeia in vârstă de 45 de ani, care a fost transportată la spital în stare gravă, se afla in depresie, notează ProTV.

Oamenii legii au deschis un dosar pentru omor, iar acum, mama băiatului ar putea sta 20 de ani după gratii.

Potrivit oamenilor legii, totul s-a intamplat aseară, in satul Vărzărești din Nisporeni. Polițistii au fost alertați de un bărbat, ingrijorat că fosta soție nu-i răspundea la telefon. 

Fostul soț al femeii ne-a spus că au divortat in 2019, iar de atunci, acesta discută doar cu fiul lor. Bărbatul susține că a observat că in ultima perioadă fosta sa soție era depresivă, dar nu era agresivă cu copilul. Și bunicul băiatului de 8 ani, susține că mama acestuia era depresivă în ultima perioadă.

Femeia a fost transportată la spitalul raional Nisporeni in stare grava. Reponsabilii de la spital au menționat, că starea femeii este stabilă. 

Oamenii legii au deschis un dosar penal pe acest caz, iar după ce va fi externată, femeia va fi reținută. Potrivit codului penal, aceasta ar putea sta 20 de ani după gratii.