mamaplus

Macaulay Culkin, actorul din „Singur acasă”, a devenit tată pentru prima oară

-
//
13.04.2021

Macaulay Culkin, actorul din „Singur acasă', și partenera sa, Brenda Song, au devenit pentru prima oară părinți. Cei doi au ținut sarcina în secret și au anunțat vestea abia după ce și-au ținut copilul în brațe.

Brenda Song a adus pe lume un băiețel perfect sănătos pe 5 aprilie, în Los Angeles. Băiețelul cuplului a primit un nume cu semnificație aparte, în amintirea surorii actorului, Dakota, care a murit în urma unui accident de mașină: Dakota Song Culkin. 

Cuplul a făcut o singură declarație cu privire la fericitul eveniment, pentru publicația Esquire: „Suntem bucuroși'.

mamaplus

Macaulay Culkin și Brenda Song s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani, pe platoul de filmare de la „Changeland'. În 2017 paparazzi i-au susprins pentru prima oară împreună, de atunci formează un cuplu. În 2018, Culkin a vorbit despre intențiile sale de a întemeia o familie cu Brenda Song în timpul unei discuții în cadrul podcast-ului The Joe Rogan Experience, spunând, la vremea respectivă, că vrea să „facă niște bebeluși'.

În prezent, Macaulay Culkin filmează pentru „American Horror Story', sezonul 10, alături de Sarah Paulson, Kathy Bates, Billie Lourd, Evan Peters, Lily Rabe și Finn Wittrock.