mamaplus

Lili Lozan a afișat o schimbare frumoasă de look. Cum arată proaspăta mămică

-
//
19.08.2020

De mai bine de două luni, prezentatoarea TV Lili Lozan se bucură din plin de aventura maternității, iar de curând și-a pus în gând să treacă pe la salonul de înfrumusețare pentru că își dorea mult o schimbare. Mai mult decât atât, Lili a anunțat că va reveni din toamnă pe micile ecrane, iar emisiunea pe care o prezintă - Prima Oră, împlinește tocmai 10 ani frumoși.

Lili a mărturisit că nu și-a vopsit părul de un an, iar la tunsori a renunțat încă în luna februarie. Tocmai de aceea, ziua de azi a venit ca un ”restart”, așa cum s-a exprimat chiar ea în mesajul care însoțește imaginea ei nouă de pe Instagram.

mamaplus

”Ați știut, părul este capabil să acumuleze energie negativă și dacă vrei un „restart” trebuie sa te tunzi, măcar vârfurile. Eu demult mi-am dorit parul mai scurt pentru că e mai ușor de îngrijit și coafat, ma rog, așa cred eu. Plus, nu sunt fană a parului lung și nu am frica să experimentez, parul doar creste. În fine, mulțumită de schimbare, prima data sunt așa scurt tunsă.”, scrie Lili.

Cu siguranță, schimbările sunt mereu binevenite pentru proaspetele mămici. Astfel, ele se pot detașa puțin de rutina zilnică, oferindu-și câteva momente de răsfăț. Spunem ”momente” pentru că știm bine cum stă treaba cu despărțirea de bebeluș, chiar și pentru o oră.