mamaplus

Librarius: Felicitări cu începutul noului an de studii

-
//
01.09.2021

Primul sunet trezeşte emoţii deosebite atât părinților cât și picilor care pășesc cu încredere și entuziasm pragul școlii.

mamaplus

Ziua Cunoștințelor marchează primii paşi spre succes, spre un viitor luminos, iar cu acest prilej, echipa Librarius le dorește tuturor elevilor perseverenţă şi motivaţie, iar profesorilor răbdare și realizări mărețe.

Părinților, la fel, le adresăm felicitări și le dorim să se simtă mulțumiți de rezultatele scumpilor copii. Cunoaștem cu câtă grijă, dedicare și străduință ați pregătit micuții pentru școală.

mamaplus

Iar ca drumul lung pe calea cunoștințelor să fie unul liniștit și sigur, vă așteptăm în librăriile Librarius și online pe www.librarius.md, unde veți descoperi cele mai captivante cărți și o mulțime de rechizite școlare.

mamaplus

Librarius reprezintă cea mai mare rețea de librării din Moldova. În librăriile Librarius sunt prezentate cărți din cele mai diverse domenii – literatură pentru copii, beletristică, dicționare, manuale și auxiliare pentru școli și grădinițe, cărți de psihologie, editoriale despre frumusețe și sănătate.

Oficiul central

Adresa: or. Durlești, str. Ștefan Vodă, 3
Telefon: (+373 22) 51 23 77
e-mail: info@librarius.md
Site: www.librarius.md