mamaplus

LIBRARIUS a deschis o nouă librărie pentru iubitorii de lectură

-
//
09.04.2021

Ce ar fi dacă v-am spune că Librarius a creat un nou loc special pentru toți iubitorii de lectură? Din clipa în care treceți pragul librăriei pătrundeți într-o altă lume desprinsă din povești.

mamaplus

Librăria este situată pe bulevardul Moscova 9/5 în incinta magazinului Nr.1, la primul etaj. Pe rafturile librăriei veți putea descoperi mii de cărți din diverse domenii: dezvoltare personală, istorie, business, literatură artistică, filosofie, cărți pentru cei mai isteți copii, jucării și jocuri de societate.

mamaplus

Librarii calificați vă vor oferi consultații și sfaturi în alegerea celor mai captivante cărți, toți cititorii beneficiind de reduceri și multe surprize plăcute.

Librarius își propune astfel să își facă cititorii cât mai fericiți. Vizitați noua librărie și trăiți o experiență unică printre miile de cărți, savurând o cafea delicioasă într-o atmosferă feerică.

Librarius reprezintă cea mai mare rețea de librării din Moldova. În librăriile Librarius sunt prezentate cărți din cele mai diverse domenii – literatură pentru copii, beletristică, dicționare, manuale și auxiliare pentru școli și grădinițe, cărți de psihologie, editoriale despre frumusețe și sănătate.

Oficiul central

Adresa: or. Durlești, str. Ștefan Vodă, 3
Telefon: (+373 22) 51 23 77
e-mail: info@librarius.md
Site: www.librarius.md