mamaplus

Librarius: Cărți pentru micuțele prințese și micii eroi

-
//
27.05.2021

Cărțile pentru copii trebuie să fie o prezență constantă în viața celor mici. Cititul ajută la dezvoltarea creierului, a competențelor lingvistice, stimulează creativitatea, oferind beneficii extraordinare atât copiilor cât și părinților. Dacă ești în căutare de cărți cu povești, cărți de parenting sau jocuri educative pentru cei mici, atunci locul potrivit e la Librarius!

Cărți pentru Micuțele Prințese

  • “20 de fete extraordinare care au schimbat lumea” sunt poveștile femeilor care au atins perfecțiunea în timp, iar acest lucru s-a întâmplat grație ascultării vocii lăuntrice. Ele au investit multă răbdare și și-au urmat pasiunile ascunse, astfel atingându-și scopurile propuse. Care a fost totuși secretul reușitei lor? Noi vă îndemnăm să-l descoperiți.
mamaplus
  • “Gentuța prințeselor”. Pentru a primi rolul de prințesă cu adevărat trebuie să deții și o gentuță fermecată! Cu ajutorul ei vei descoperi noi jocuri și activități, vei colora 12 desene, iar colile strălucitoare cu abțibilduri te va ajuta să completezi scene cu prințese din povești.
mamaplus
  • „Olguța și operațiunea Jaguarul” este povestea unei fetițe originale și nonconformiste, care nu vrea să se împace cu faptul că lumea nu e pe măsura ei și încearcă mereu să rezolve problemele din lumea oamenilor mari. Deși viitorul pare a fi unul promițător, Olguța întâmpină noi dificultăți: trebuie să rezolve misterul unei dispariții de care depinde viața mamei și să facă rost în doar două zile de o sumă enormă de bani. Bunicul ei milionar a dispărut, iar răpitorul nu e deloc genul de persoană cu care se poate negocia. Va reuși oare Olguța, cu ajutorul prietenilor, să treacă de toate obstacolele?

Cărți pentru Micii Eroi

  • “20 de minți strălucite care au schimbat lumea”. Istorioarele adunate în această carte povestesc viața celor mai curajoși, isteți, inventivi oameni care au reușit să schimbe lumea. Cu încredere în propriile forțe, ei au atins cele mai înalte culmi ale succesului, iar citindu-le poveștile de viață vei reuși să-ți fortifici o minte strălucită!
mamaplus
  • „Sistemul solar pentru copii” oferă șansa micilor exploratori să descopere enigmele pe care le ascunde imensul spațiu cosmic. Enciclopedia vă va oferi date interesante despre constelații, galaxii, într-o aventură a cunoașterii.
mamaplus
  • “George și corabia timpului” Stephen Hawking și Lucy Hawking – ultimul volum din seria “George”. După o mulțime de aventuri incredibile la bordul navei Artemis, George reușește să se întoarcă pe Pământ. Însă, de îndată ce aterizează, observă că în lipsa lui lucrurile se schimbaseră dramatic. Anul 2081, iar în locul orașului în care crescuse acum se găsește un ținut arid, unde copiii se plimbă însoțiți de roboți inteligenți. Va reuși oare George să descopere cine se află în spatele acestei noi lumi?

    Explorează întreaga serie, creată de Lucy Hawking împreună cu tatăl ei, profesorul Stephen Hawking: „George și cheia secretă a Universului“; „George în căutarea de comori prin Cosmos“; „George și Big Bangul“; „George și codul indescifrabil“; „George și Luna albastră“.
mamaplus

Alege cărțile preferate pentru copilul tău pe www.librarius.md!

Librarius reprezintă cea mai mare rețea de librării din Moldova. În librăriile Librarius sunt prezentate cărți din cele mai diverse domenii – literatură pentru copii, beletristică, dicționare, manuale și auxiliare pentru școli și grădinițe, cărți de psihologie, editoriale despre frumusețe și sănătate.

Oficiul central

Adresa: or. Durlești, str. Ștefan Vodă, 3
Telefon: (+373 22) 51 23 77
e-mail: info@librarius.md
Site: www.librarius.md