mamaplus

Lia Taburcean, dezvăluiri despre viitoarea ei soacră: „Nu vreau să mă certe!”

-
//
10.12.2019

Cântăreața Lia Taburcean, care a devenit cunoscută în 2016 pentru prima sa piesă „La nunta asta”, se bucură în prezent de popularitate și succes în activitatea artistică.

Într-o emisiune TV de la noi, Lia a vorbit despre începutul carierei sale, dar și despre viața amoroasă. Tânăra interpretă de muzică recunoaște că, la momentul actual, este fericită și iubește din nou.

„Am o perioadă foarte frumoasă acum, dar nu bat clopote de nuntă pentru că am mult de muncit. De fapt, trăiesc cu prezentul, mai mult cu ziua de azi și mă străduiesc să păstrez aceste momente.”

Una dintre cele mai ascultate melodii ale Liei Taburcean este „Socrița mea”, ale cărei versuri redau relația tensionată dintre cântăreață și fosta ei soacră, cu care în prezent nu mai are nicio legătură.

„Da, piesa este inspirată din viața mea. N-am avut o relație foarte bună cu soacra, de asta am și scos această melodie.”

Despre viitoarea mamă-soacră, Lia a spus cu sinceritate:

„Vreau foarte mult să nu mă certe pentru fiecare ieșire de-a mea că poate ceva nu-i place... Vreau să mă susțină, pentru că dacă o să am susținere din partea ei și din partea mamei mele, o să merg cu bine, cu pasul drept alături de viitorul meu soț. Vreau să fie foarte calmă, să fie adepta lucrurilor care se întâmplă cu adevărat.”

De asemenea, interpreta a mărturisit că va petrece sărbătorile de iarnă alături de părinți, întrucât mama sa a revenit acasă de peste hotarele țării. Totodată, Lia este implicată într-un nou proiect muzical, la care are de muncit mult în această perioadă.