mamaplus

Laura Cosoi a ales numele celui de-al patrulea copil: „L-am visat. Mi-a spus numele”

-
//
05.03.2024

Laura Cosoi anunță cu bucurie că a ales numele celui de-al patrulea copil. Actrița, care are și emisiune la Antena Stars, e în trimestrul al doilea de sarcină și continuă să muncească.

mamaplus

În vârstă de 42 de ani, Laura Cosoi e căsătorită cu Cosmin Curticăpean, alături de care are trei fetițe, pe Rita, Vera și Lara. Acum, actrița, care joacă și în serialul „Bravo, tată” de la Antena 1, dar are și propria emisiune la Antena 1, e însărcinată cu al patrulea copil.

E deja în trimestrul al doilea de sarcină, se simte foarte bine și acum anunță că a ales numele celui de-al patrulea copil. Ra a spus că și-a visat bebelușul. „L-am visat. Mi-a spus numele. Știam din ziua în care am născut-o pe Lara, dacă vom mai face al patrulea copil, știam sexul și numele, mi l-a spus, așa încât, nu am ales eu a patra oară, a ales copilul, Dumnezeu”, a povestit Laura Cosoi, pe o rețea de socializare. 

Laura Cosoi a aflat și sexul celui de-al patrulea copil

Într-un interviu recent pentru Click s-a aflat deja că Laura Cosoi a aflat sexul celui de-al patrulea bebeluș. Actrița a mărturisit că știe sexul celui de-al patrulea bebeluș, însă momentan dorește să țină acest lucru doar pentru familie. „Eu știu deja ce o să fie, pentru că sunt deja în patru luni, însă nu o să spun deocamdată, păstrez doar pentru noi secretul!”, a declarat vedeta.

Laura Cosoi are deja trei fetițe, iar acum toată lumea așteaptă să vadă dacă următorul copil este băiețel. Întrebată dacă este grea viața cu trei fetițe, actrița a menționat că soțul, Cosmin Curticăpean, dar și socrii o ajută foarte mult cu creșterea copiilor, mai ales că ea are o mulțime de proiecte. 

„Nu e greu! Depinde cum ești obișnuit. Acum nu mai stai liniștită și îți bei cafeaua, deși poți să faci și chestia asta. Dacă te raportezi corect la venirea pe lume a copiilor și te aștepți să ți se schimbe viața nu are cum să fie greu, mai ieși din zona ta de confort. 

Nu pot să mă plâng, mai am timp și de mine. Copiii sunt la creșă, la grădi, sunt zile când nu filmez neapărat, spun și «Nu», nu am nicio obligație față de nimeni, trebuie să fiu eu bine, mă văd și cu prietenii, mă duc și în parc”.