mamaplus

Lady Gaga și Tom Cruise au pus internetul pe jar! Care e legătura specială dintre cei doi

-
//
04.05.2022

Tom Cruise e cel mai nou fan al lui Lady Gaga! Se pare că în ultima perioadă, cele două vedete de la Hollywood au legat o prietenie strânsă, iar cea mai recentă imagine postată pe Instagramul artistei i-a pus pe gânduri pe fanii celor doi.

Actorul din „Top Gun” s-a distrat de minune la concertul artistei din Las Vegas și după ce s-a terminat, el a mers în backstage să o felicite. Dar prietenia dintre ei are o explicație.

mamaplus

Apariția starului la concertul vedetei nu a fost întâmplătoare. Cei doi s-au apropiat foarte mult în ultima perioadă, după ce Lady Gaga a înregistrat piesa de pe coloana sonoră a noului film din seria „Top Gun”.

Lady Gaga a lansat ieri piesa principală de pe coloana sonoră a filmului „Top Gun: Maverick”. O Lady Gaga „în cea mai bună formă a ei”, au declarat surse apropiate artistei, în urmă cu câteva zile pentru The Sun.

„Hold My Hand” este un cântec fenomenal. Nu m-ar surprinde dacă anul viitor Gaga va câștiga un nou Oscar pentru Cel mai bun cântec”, a dezvăluit o persoană din cercul cântăreței.