Lady Gaga a povestit cum a fost violată când avea 19 ani

Lady Gaga a povestit cum a fost violată când avea 19 ani

-
//
03.12.2014

Într-un interviu acordat pentru The Howard Stern Show, Lady Gaga a povestit cum a fost violate când avea 19 ani.

Lady Gaga a povestit cum a fost violată când avea 19 ani

Interpreta de 28 de ani a mărturisit că "a avut parte de câteva lucruri teribileîn viaţă", fiind nevoită să apeleze "la terapie fizică şi mentală" pentru a se vindeca, confirmând faptul ca a fost violată când avea 19 ani de către un producator muzical cu 20 de ani mai în vârstă ca ea. 

"Am trecut prin momente îngrozitoare despre care acum pot să vorbesc şi să râd, deoarece am făcut foarte multă terapie de-a lungul timpului. Muzica m-a ajutat enorm. M-am închis într-o cochilie pentru o perioadă. Nu am mai fost eu însămi", a explicat vedeta.

"L-am vazut pe atacator după un timp într-un magazin şi am paralizat de frică. Nu am povestit nimănui despre incident, nici chiar mie pentru o perioada", a explicat interpreta.

Chiar dacă nu a spus numele atacatorului, purtătorul de cuvânt al lui Lady Gaga a infirmat faptul că acesta ar fi fost Dr Luke (41 de ani), aşa cum au sugerat avocaţii Keshei. "Ghici cine a fost violatorul?", a fost mesajul postat de Mark Geragos, iar când un fan a întrebat dacă a fost Dr Luke, aceasta a răspuns "Bingo!".

"Nu este adevarat. Nu înţelegem reacţia avocatului Keshei, este falsă şi deformată. Luke s-a întâlnit cu Lady Gaga de două ori, însă niciodată nu au fost singuri şi nu a atins-o", se arată în comunicatul de presă.