mamaplus

La Nisporeni 5 clase au intrat în carantină, după ce mai mulți elevi și angajați s-au infectat cu COVID-19

-
//
25.09.2020

7 elevi și 5 angajați din cadrul instituțiilor de învățământ din raionul Nisporeni sunt confirmați pozitiv cu coronavirus. Informația a fost confirmată  de către Alexandru Cornei, șeful Direcţiei Centrul de Sănătate Publică Ungheni. Reportajul a fost distribuit pe Facebook de către Agenția Națională pentru Sănătate Publică (ANSP).

Potrivit lui Alexandru Cornei, în prezent 5 clase activează de la distanță.

„În raionul Nisporeni, de la începutul pandemiei până la ora actuală, avem confirmate 356 de cazuri cu infecţia COVID-19. Din aceste 356 de cazuri,  255 de persoane sunt deja tratate. Cazuri active la moment avem 94 de cazuri. Din păcate avem şi 7 cazuri de deces: 1 caz din localitatea Grozeşti,  2 cazuri în Soltăneşti, 2 cazuri în Nisporeni,  în Ciuteşti şi Mileşti câte un caz”, a adăugat șeful Direcţiei Centrul de Sănătate Publică Ungheni.

Oficialul a îndemnat copiii și adulții să respecte, fără excepții, măsurile de prevenire a infecției cu noul tip de coronavirus.

Menționăm că, până în prezent, în Republica Moldova au fost înregistrate 48 953 cazuri de COVID-19. Totodată, ieri, în Nisporeni, au fost confirmate 19 cazuri.