mamaplus

La doar 7 ani, câștigă o avere. Cât ia Eva Măruță pentru o postare

-
//
27.03.2023

Eva Măruță, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, este populară pe platformele de socializare. Micuța produce content pe Tik Tok și este foarte apreciată de urmăritorii săi. Însă, câți bani ar putea încasa pentru o simplă postare pe rețelele de socializare? Iată detaliile mai jos, în articol.

mamaplus

Din ce în ce mai multe persoane se îndreaptă către câștigurile în mediul online. Producerea unui conținut de calitate poate atrage o mulțime de urmăritori, chiar și într-un timp mai scurt. Una dintre persoanele care au reușit să își formeze un public numeros este chiar Eva Măruță, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță. Micuța este foarte populară pe Tik Tok, fiind una dintre platformele principale unde postează diferite videoclipuri, scrie cancan.ro.

Ce sume încasează Eva Măruță din Tik Tok?

În prezent, Eva Măruță are peste 400.000 de urmăritori și 4.7 milioane de aprecieri pe contul oficial de Tik Tok. Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță postează videoclipuri amuzante, alături de familia ei, lucru care a atras simpatia utilizatorilor. Așa cum apare și pe platformă, contul este manageriat de părinții ei. Însă, cât ar putea încasa pentru o simplă postare pe Tik Tok, care are câteva sute de mii de vizualizări și mii de reacții din partea urmăritorilor?

Conform influencermarketinghub.com, un tool care măsoară banii câștigați din Tik Tok, Eva Măruță ia între 235 și 392 de dolari dintr-o postare pe platformă.