mamaplus

La 41 de ani, fosta campioană la înot Camelia Potec este însărcinată a doua oară

-
//
18.07.2023

Campioana olimpică din 2004 de la Atena, actualmente Președinte al Federației Române de Natație, își mărește familia. A dat azi vestea cea mare, scrie okmagazine.ro.

mamaplus

”Încep săptămâna prin a confirma că sunt însărcinată cu cel de-al doilea copil”, a scris în dimineața aceasta Camelia Potec într-o postare de pe rețelele de socializare, după ce vineri și-a făcut apariția alături de soțul său, Sebastian Tudor, la petrecerea organizată de Ambasada Franței cu ocazia zilei naționale a Franței, 14 iulie.

”Iubesc copiii și am simțit cât de binecuvântată sunt atunci când a venit pe lume Caelia-Ioana. De atunci, mi-am dorit pentru ea o surioară sau un frățior. Iată că astăzi, la cei 41 de ani ai mei, visul de a rămâne din nou însărcinată, s-a îndeplinit”, a mai spus fosta campioană la înot, însoțindu-și mesajul de două fotografii cu burtica de gravidă, care e deja vizibilă.

”Am decis să nu anunț până în acest moment pentru a mă proteja și a fi sigură că totul este bine. Nu mi-a fost deloc ușor în primele 2 trimestre de sarcină. Acum, totul este OK! Am intrat în ultimul trimestru!, a explicat ea. ”Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și îmi cer scuze celor cărora nu am putut să le confirm când m-au întrebat. Suntem extrem de fericiți! Așteptăm cu sufletul la gură să apară această minune în viața noastră”, și-a încheiat Camelia Potec mesajul.

Ce-i drept, și la prima ei sarcină, cu Caelia-Ioana (care va împlini 5 ani pe 4 septembrie), Camelia Potec a întâmpinat dificultăți, cu stări de rău și emoții mari. 

Încă din primele trei luni, când aveam şanse 50% să pierd sarcina, mi s-a spus: fără sport, fără oboseală, cât mai multă relaxare, cât mai mult la pat, fără să mă agit fizic, fără schimbări de stare. Asta am şi făcut, am fost în concediu. Iar în momentul în care am depăşit perioada de pericol, am început să merg foarte mult pe jos. Altceva nu am făcut, pentru că n-am vrut să risc”, ne spunea Camelia Potec în vara lui 2018, în cadrul unui interviu exclusiv acordat revistei OK!.

Tot atunci ne spunea că, în timpul primei sale sarcini, ”n-am prea putut să mănânc. Eu, care sunt carnivoră, timp de şase luni n-am mâncat carne.”

După un mic calcul, s-ar putea ca al doilea ei copil să vină pe lume tot la începutul toamnei, ca și fetița ei. Îi dorim ca restul sarcinii să fie fără alte surprize și să aibă o naștere ușoară.