mamaplus

La 30 de ani, mamă a 11 copii: ”Cu ei, nimeni n-are timp să se plictisească”

-
//
17.06.2020

O femeie n-a plănuit niciodată să aibă copii, dar la scurt timp s-a pomenit că a adus pe lume atât de mulți încât îi îmbracă cu tricouri pe care le-a inscripționat numere, în încercarea de a-i ține minte. Nicole are 30 de ani și spune că n-are timp să se plinctisească nicio clipă atunci când cei 11 copii ai săi sunt în preajmă.

Nicole și Joseph Sutton s-au întâlnit în 2005, însă atunci habar n-avea că vor ajunge să aibă împreună nu mai puțin de 11 copii. 15 ani mai târziu, însă, cei doi continuă să se iubească și își împart totul cu opt fete și trei băieți. Toți trăiesc într-un apartament cu trei dormitoare din Cumbria, Marea Britanie.

Conform mărturisirilor făcute de Nicole, planurile lor s-au schimbat odată cu nașterea celui mai mare copil, pe nume Rhiannan. De îndată ce au devenit părinți pentru prima oară, ulterior, copiii au continuat să vină, iar ei nu au făcut decât să se bucure din plin de faptul că le-a dat viață.

Doi ani după nașterea primei fiice, cei doi au devenit părinții unei alte fetițe, Lacy, care acum are 12 ani. Au urmat apoi Mackenzie, 10 ani, Skylar, nouă ani, Henley, șapte, gemenii Cobi și Parker, șase, Hadley, patru, River, trei, Ocean, doi, Navy, cinci luni și Hallie.

mamaplus

”Cel mai mare șoc l-am avut atunci când am aflat că sunt însărcinată cu Rhiannon. Aveam sterilet și nu mă așteptam să rămân însărcinată. Cu ei, nimeni n-are timp să se plictisească, asta e clar”, a spus mama copiilor, recunoscând, de asemenea, că îi este destul de greu.

Soții au decis, însă, că cei 11 copii sunt mai mult decât suficienți, motiv pentru care au decis ca Navy, în vârstă de cinci luni, va fi ultimul lor copil.