mamaplus

Kylie Jenner s-a pozat cu burtica de gravidă la vedere

-
//
22.09.2021

Kylie Jenner este însărcinată cu al doilea copil. La cererea fanilor, vedeta și-a lăsat burtica ”dezgolită” într-o sesiune foto atipică pentru o gravidă. Starul din ”Keeping Up With The Kardashians” se pregătește să aducă pe lume al doilea copil.

Cu 269 milioane de urmăritori pe Instagram, Kylie Jenner a încins rețeaua de socializare în timpul unei ședințe foto. Vedeta se pregătește pentru toamnă în stilul caracteristic cu care a adunat milioane de aprecieri.

mamaplus

Kylie Jenner își expune cu mândrie burtica de gravidă, mai ales că sexy mămica arată într-un mare fel la doar câteva luni înainte de naștere. Vedeta și-a lăsat burtica la vedere și a purtat un top de culoare bej, o pereche de pantaloni și un palton în ton cu anotimpul.

mamaplus

Are 24 de ani, iar în martie 2019, Forbes Magazine a inclus-o pe Kylie Jenner pe lista bilionarilor.. Deține propriul brand de cosmetice ”Kylie Cosmetics”, cu o valoare estimată la peste 800 milioane de dolari.

În 2020, vedeta a declarat că își dorește șase copii.

De curând, faimoasa Kylie Jenner și-a lansat propriul brand cosmetic dedicat bebelușilor. Alături de micuța Stormi, vedeta și-a prezentat noile creații:

”Sunt mândră să vă prezint ”Kylie baby”. A fost visul meu de a dezvolta o gamă curată și sigură pentru bebeluși când am devenit mămică. Cu toții ne dorim tot ce este mai bun pentru cei mici, așa că am creat această linie vegană. Sunt tare mândră de ceea ce a ieșit”, a mărturisit Kylie Jenner pe Instagram.

mamaplus