mamaplus

Keira Knightley, la două luni după ce a născut: „Dacă nu fac acest lucru, sânii mei ar exploda”

-
//
24.10.2019

Chiar dacă e una din cele mai discrete vedete de la Hollywood, Keira a ținut în secret numele fetiței sale, nemaivorbind despre nașterea micuței. Totuși, actrița a dezvăluit zilele trecute câteva detalii despre asta și a menționat numele pe care l-a ales pentru fiica sa.

Într-un interviu acordat publicației The Telegraph ea a dezvăluit că, în urmă cu două luni, a născut o fetiță căreia i-a pus numele Delilah. Ea și soțul ei, James Righton, mai au o fetiță, Edie, în vârstă de 4 ani.

Keira Knightley și James Righton sunt căsătoriți din 2013 și nu au vorbit decât foarte rar despre viața lor de familie. În acest nou interviu actrița a dezvăluit cum se descurcă acum, de când are doi copii. Inițial, actrița a dorit să își ia un concediu de maternitate de șase luni, însă acest lucru nu este posibil pentru că trebuie să înceapă promovoarea celui mai recent film în care joacă, Official Secrets.

Iar soluția pe care a găsit-o actrița este una practică: apelează la o pompă de sân. „Dacă nu fac acest lucru, atunci sânii mei ar exploda”, a dezvăluit ea. „Vorbesc chiar foarte serios. Și, ca să evit asta, iau cu mine pompa de sân oriunde merg. Este totul în regulă”.

Se pare că faptul că a devenit din nou mamă a ajutat-o pe Keira și din punct de vedere profesional. „Lucrul ciudat atunci când vine vorba despre actorie este că absența somnului îți ajută emoțiile să iasă cât mai la suprafață. Este foarte ușor să plângi. Simți mereu că vrei să plângi, așa că pot mereu apela la așa ceva și este grozav. Le mulțumesc copiilor mei”.