mamaplus

Katy Black, îngrijorată: ”Dacă a doua naștere va fi așa ca prima, pot rămâne invalidă”

-
//
22.01.2021

Vloggerița Katy Black se pregătește să devină mamă pentru a doua oară și chiar dacă sarcina a decurs fără probleme, se pare că pe ultima sută de metri începe să-și facă griji pentru ziua în care își va aduce copilul pe lume.

„Eu mă tem. Astăzi mi-au spus să mă pregătesc pentru o naştere grea şi cel mai probabil cezariană. După ultima ultrasonografie copilaşul la 38 de săptămâni deja e prea mare şi că dacă a doua naştere va fi aşa ca prima pot rămâne invalidă sau chiar... Eu deja îmi pregătesc bagajele pentru maternitate, mai am câteva zile.”, scrie Katy Black pe rețelele sociale.

Precizăm că, Katy Black, la prima sa naştere, a trecut prin clipe de coşmar.

„Eu știam că voi naște natural. Dar nu eram pregătită de ceea ce avea să mi se întâmple!… M-au întors pe spate, mi-au pus injecții și au început să mă coase. Operația a durat aproape două ore. Rupturile erau foarte mari. S-au rupt și organe”, spunea Katy, într-un interviu.

Despre cea de-a doua sarcină, Katy a menționat anterior că a acumulat 22 de kilograme și s-a simțit în general bine, a fost foarte activă și chiar a ales un prenume pentru al doilea său băiețel – Simon.

Menționăm că vloggerița Katy Black mai are un fiu, Eugen, născut în octombrie 2019.