mamaplus

Kate Middleton, Prințul William și copiii lor se mută într-o casă modestă, cu patru camere

-
//
16.08.2022

Kate Middleton, Prințul William și cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, se vor muta într-o proprietate modestă cu patru camere de pe domeniul regal de la Windsor.

Mai mult, se zvonește că familia de Cambridge are de gând să renunțe, pentru prima dată, la a locui împreună cu bona celor trei copii ai lor, spanioloaica Maria Borrallo. Dacă, de obicei, familiile mari se mută într-o casă mai încăpătoare, Kate, William și ai lor vor face tranziția într-o casă cu un spațiu mai puțin generos: din Palatul Kensington în conacul Adelaide de la domeniul Windsor. 

Cele patru camere ale noii lor locuințe nu sunt destule pentru a o găzdui și pe bona familiei, ceea ce înseamnă că cei cinci Cambridge vor renunța la aceasta. Aceasta se va muta, însă, în apropiere și va avea grijă de copiii ducilor doar atunci când este nevoie. Maria Borrallo a început să lucreze pentru Kate și William din anul 2014, atunci când Prințul George avea doar opt luni.

mamaplus

Noul conac al familiei de Cambridge este o proprietate care a fost construită în anul 1831 pentru soția regelui William al IV-lea, Adelaide. 

Ca și părinții lor, cei trei copii ai lui Kate Middleton și-ai Prințului William iubesc peisajul rural britanic, acolo unde aceștia au libertatea de a se juca departe de atenția publicului și a mass-media.