mamaplus

Kate Middleton, mămică pentru a patra oară?

-
//
21.05.2021

Se pare că prințul William și Kate Middleton plănuiesc să aibă încă un bebeluș! Cei doi încearcă să conceapă al patrulea copil, iar publicația Us Weekly a confirmat că aceștia își doresc să devină părinți pentru a patra oară. 

„Kate a plănuit mereu să aibă patru copii. A pus această idee pe pauză când pandemia a lovit, dar există lumină la capătul tunelului, acum că vaccinul a apărut și Prințesa Charlotte și Prințul Louis vor merge la școală din aprilie.”, a spus o sursă apropiată de cuplul regal.

Kate Middleton și Prințul William au trei copii împreună, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, dar Ducesa și-a dorit să mai aibă un bebeluș încă de când sora ei mai mică, Pippa Middleton, a anunțat în decembrie că este însărcinată.

„A durat ceva până când Kate l-a convins pe William. El a spus că trei copii ajung. Gândul de a avea patru micuți l-a făcut să se simtă copleșit. Dar dorința lui Kate de a mai avea un bebeluș l-a inspirat, iar, la finalul zilei, el apreciază siguranța familiei pe care el nu a avut-o când era mic. De ce să nu o mărească? După ce s-a gândit mult la acest aspect, acum este de acord și este entuziasmat cu privire la viitor.”, a adăugat aceeași sursă pentru publicația menționată mai sus.

Ce crede Prințul William

Ba chiar, sursa a explicat că Prințul William deja i-a spus despre planurile sale bunicii lui, Regina Elisabeta, iar aceasta este extrem de fericită. „Ea își adoră strănepoții. Dar este puțin îngrijorată că ei își iau mai multe pe cap decât pot duce, mai ales că Ducesa Kate nu vrea să angajeze o altă dădacă, dar atâta vreme cât ei sunt fericiți, ea e fericită.”, a zis sursa.

Cât despre ce își doresc cei doi, Kate vrea să mai aibă o fetiță pentru Prințesa Charlotte, pentru că ea și sora ei, Pippa, au fost foarte apropiate. „Ea vrea ca Charlotte să aibă aceeași experiență plăcută, să crească cu o soră în care să se încreadă.”, a adăugat aceeași sursă.