mamaplus

Kate Middleton dovedește încă o dată de ce este mama perfectă

-
//
26.11.2021

Cum ar fi să fii elev și să vină în inspecție Kate Middleton? Ei bine, asta s-a întâmplat recent în Londra, când Ducesa a vizitat o școală și a intrat la lecție, într-o clasă cu elevi de 12 și 13 ani. Deși elevii au aflat că Middleton va participa la lecție cu doar 10 sau 15 minute înainte, Kate i-a făcut să se simtă relaxați, „citind limbajul corpului copiilor și știind cine este poate puțin ezitant și emoționat”, spune Voden.

„Ea a pus întrebări într-un limbaj pe care ei îl pot înțelege. S-a implicat pe bune și le-a pus întrebări grozave.”, spune directoarea școlii.

mamaplus

La sfârșitul vizitei, Kate, mamă a trei copii, i-a lăudat pe copii pentru munca și cunoștințele lor.

„Continuați să vă gândiți la asta, continuați să vorbiți despre asta cu prietenii voștri. Bravo, sunt super impresionată. Mulțumesc că m-ați primit astăzi.”, a menționat Kate.

Directoarea spune despre Kate că este „foarte firească. Nu era informală, dar nici prea formală.” Ea a adăugat că ducesa le-a cerut copiilor să nu se ridice în picioare la trecerea ei prin săli și că i-a salutat prietenește.

„Se vede că e real interesată de faptul că, pentru că unii copii nu se bucură de experiențele potrivite în primii ani, au mai departe probleme reale în viață. Este foarte dornică să vadă acest subiect să în programa școlară a materiilor de știință.”, a mai adăugat directoarea școlii.

mamaplus