mamaplus

Kate Middleton a dezvăluit de ce copiii săi apar tot mai rar în pozele de familie

-
//
11.06.2021

Kate Middleton a dezvăluit că celor trei copii ai ei nu le place mereu să fie fotografiați. Ducesa de Cambridge a povestit că cei mici sunt uneori reticenți atunci când ea vrea să surprindă în imagini momente speciale cu ei. „Mami, te rugăm, nu ne mai face poze!”, îi cer aceștia.

Ducesa a făcut inedita mărturisire într-o discuție telefonică cu unul dintre finaliștii competiției de fotografie „Hold Still”.

Kate a stat de vorbă cu Ceri, a cărei fiică, Poppy Edwards, din Newport, apare într-un portret emoționant care se numără printre cele 100 de imagini din cadrul proiectului ducesei, „Hold Still”. Intitulată „Be Safe Daddy” (Rămâi în siguranță, tati), poza alb negru o arată pe Poppy dându-i o îmbrățișare tatălui ei, Mark, înainte ca acesta să plece să lucreze ca paramedic în timpul pandemiei.

Kate a lansat inițiativa „Hold Still” în timpul carantinei și a cerut publicului să-și înscrie în comepetiție imaginile care au surprins această perioadă dificilă pentru toată lumea, pentru o expoziție digitală în colaborare cu National Portrait Gallery. 

Când ducesa a întrebat-o pe Ceri dacă este fotograf de meserie, ea a spus„Nu. Ei bine, Mark ar spune altceva doar pentru că fac multe fotografii cu familia”

Ducesa a reacționat amuzată: „La fel se întâmplă și la mine. Toți spun: „Mami, te rog, nu-mi mai face atâtea fotografii”.

Ceri a răspuns apoi: „Știu, dar îmi place. Îmi place să privesc înapoi. Cred că atunci când ai copii, timpul pare că se scurge atât de repede, iar pentru mine este minunat să fac poze. Te uiți în urmă și vezi cât au crescut.”

Kate, în vârstă de 39 de ani, are trei copii cu prințul William: prințul George (7 ani), prințesa Charlotte (6 ani) și prințul Louis (3 ani). Ducesa se află adesea în spatele portretelor făcute copiiilor ei când aceștia își aniversează zilele de naștere, dar și în alte ocazii speciale.

mamaplus