mamaplus

Karizma s-a căsătorit: ”Deși Covid-19 ne-a pus multe bețe în roate, am reușit!”

-
//
02.06.2021

Acum mai bine de un an, Karizma s-a logodit cu iubitul ei Ion Ghimpu, alături de care formează un cuplu fericit de câțiva ani. Cei doi și-au dorit să-și organizeze nunta anul trecut, dar pandemia le-au dat toate planurile peste cap. Pentru că între timp unele restricții au fost anulate, tinerii îndrăgostiți au profitat de ocazie și și-au oficializat relația.

mamaplus

”Astăzi, 1 iunie 2021, în sfârșit ne-am oficializat relația! Deși Covid-19 ne-a pus multe bețe în roate, am reușit! De un an și ceva aveam un altfel de scenariu, dar Dumnezeu a zâmbit, și a decis anume așa să fie! Și îi mulțumim mult! Am mers în 3...+1. Daria ne-a fost și fotograf, și martor! Așadar, de astăzi oficial suntem soț și soție! Yuhuuu! Love you!”, a scris Karizma în dreptul imaginilor publicate în această dimineață pe rețelele sociale.

mamaplus

Ceremonia a continuat într-un cadru restrâns, alături de cei mai apropiați prieteni ai cuplului, printre care și interpreta Cristina Croitoru alături de familia sa.

mamaplus

Karizma este la cea de-a treia căsnicie, iar Ion Ghimpu este un jurnalist care a activat mai multă vreme în Moldova, după care e emigrat în Statele Unite ale Americii.