mamaplus

Justin Biber va deveni tătic. Hailey a postat primele imagini cu burtica

-
//
11.05.2024

Hailey și Justin Bieber vor fi părinți. Cuplul a anunțat vestea joi pe Instagram, împărtășind un videoclip emoționant care prezintă burtica în creștere a lui Hailey Bieber.

mamaplus

De asemenea, Hailey și Justin Bieber au postat o serie de fotografii care îl arată pe cântăreț, în vârstă de 30 de ani, făcând poze cu soția sa, în vârstă de 27 de ani, care este îmbrăcată într-o rochie de dantelă complet albă, transmite libertatea.ro.

Justin Bieber este văzut, de asemenea, într-un instantaneu, ținând mâna cu dragoste pe burtica lui Hailey Bieber. Acesta va fi primul copil al celor doi, care sunt căsătoriți de șase ani.

Surse spun pentru TMZ că Hailey Bieber este însărcinată în puțin peste șase luni, așa că se pare că va intra în curând în cel de-al treilea trimestru și s-ar putea să nască până la finalul verii.

Hailey și Justin Bieber s-au căsătorit în 2018 În 2018, Justin Bieber a anunțat pe pagina sa de Instagram că s-a logodit cu Hailey, scriind: „Hailey, sunt atât de mult îndrăgostit de tot ce este legat de tine! Atât de hotărât să îmi petrec viața cunoscând fiecare parte din tine iubindu-te cu răbdare și bunătate”. 

„Ești dragostea vieții mele”, a adăugat el la acea vreme. 

„Nu aș vrea să o petrec cu nimeni altcineva”. La doar câteva luni după ce și-au anunțat logodna, cuplul s-a căsătorit în secret în New York. În 2019, s-au căsătorit din nou în cadrul unei ceremonii fastuoase cu familia și prietenii la o stațiune de lux din Bluffton, Carolina de Sud.

„Este un bărbat incredibil, uimitor și un partener atât de bun cu care să treci prin viață”, a declarat Hailey Bieber pentru Elle într-un interviu acordat în 2020. 

„Nu există nimeni altcineva cu care aș fi vrut să îmi petrec viața în afară de el”, a adăugat ea. „Așa că sunt norocoasă”.