Jodie Foster s-a căsătorit cu iubita sa, fotografa Alexandra Hedison

Jodie Foster s-a căsătorit cu iubita sa, fotografa Alexandra Hedison

-
//
24.04.2014

Ceremonia de căsătorie s-a desfășurat weekend-ul trecut.

Jodie Foster s-a căsătorit cu iubita sa, fotografa Alexandra Hedison
Actrița americană, deținătoare a două premii Oscar, Jodie Foster, s-a căsătorit. Mai exact, a înregistrat căsătoria cu iubita sa, fotografa și actrița Alexandra Hedison.
Informația a fost anunțată agenției Reuters, de către purtătorul de cuvânt al actriței, menționând că, ceremonia celor doua femei frumoase s-a desfășurat weekend-ul trecut. Cei drept, nu a menționat, locul desfășurării.  
Jodie Foster, care în luna noiembrie, anul trecut, a făcut 51 de ani, și Alexandra Hedison, în vârstă de 44 de ani, sunt împreună din vara trecută.
Apropo, Foster a anunțat toată lumea despre dragostea sa față de Hedison, la ceremonia de înmânare a trofeului “Globul de Aur” în luna ianuarie, când a recunoscut în public că este gay. Până în anul 2008, ea a trăit timp de 20 de ani cu producătoarea Cydney Bernard, apoi, noua sa iubită a fost scenarista și producătoarea Cindy Mort.
Alexandra, până a o întâlni pe Jodie, mulți ani a fost partenera prezentatoarei TV Ellen Lee DeGeneres.
Jodie Foster a obținut primul său trofeu Oscar în anul 1988, pentru rolul principal în filmul "Acuzata" , al doilea – în 1991 pentru "Tăcerea mieilor".
Actrița are doi fii: Charles, în vârstă de 15 ani, şi Kit, în vârstă de 12 ani.