mamaplus

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună? Cei doi s-ar fi împăcat

-
//
11.05.2021

Se pare că Jennifer Lopez nu mai e o femeie singură, după ce s-a despărțit de Alex Rodriguez în urmă cu lună. De curând, frumoasa artistă Jennifer Lopez a fost surprinsă alături de fostul ei iubit, Ben Affleck, la o petrecere în Montana. Cei doi foști s-au reunit la 17 de la despărțire. Ben Affleck și Jennifer Lopez au format un cuplu din 2002 până în 2004.

Cei doi actori s-au întâlnit pe platourile de filmare ale filmului “Gigli”, în 2002. Pe atunci, J. Lo era căsătorită cu fostul ei soț, Cris Judd. Actrița și cântăreața a divorțat în 2003 de Cris și și-a făcut publică relația cu Ben Affleck. Frumosul cuplu a devenit pe atunci una dintre cele mai populare perechi de la Hollywood, supranumită și “Bennifer”.

În 2003, după ce se logodiseră deja, J. Lo și Ben Affleck și-au amânat nunta, iar în 2004 și-au anulat logodna, iar artista s-a căsătorit cu Marc Anthony.

J. Lo și Ben Affleck formează din nou un cuplu?

Cei doi foști au fost surprinși de paparazzi duminica trecută, la o plimbare cu mașina, potrivit Daily Mail. Se pare că cei doi se îndreptau către aeroportul din Montana. După aterizarea din Los Angeles, Jennifer a fost surprinsă ținându-l de mână pe Ben Aflleck.

mamaplus

Surse apropiate ale cântăreței au declarat că frumoasa hispanică a petrecut mai mult timp cu Ben, după despărțirea de Alex Rodriguez, spunând că sunt prieteni foarte apropiați.

Ben Affleck a trecut și el printr-o despărțire de curând, după ce a avut o relație de un an cu actrița Ana de Armas. Cei doi au pus capăt relației lor în ianuarie 2021.