mamaplus

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au anulat nunta

-
//
12.05.2020

Cei doi îndrăgostiți urmau să se căsătorească în vara aceasta, dar din cauza situației actuale, au trebuit să anuleze planurile de nuntă. Jennifer și Alex și-au început relația în 2017, deși se știau de mai bine de 12 ani. Cei doi s-au cunoscut în 2005 la un meci de baseball, moment în care fiecare avea o relație. Complet întâmplător, aceștia s-au reîntâlnit la sfârșitul anului 2016 și au început să iasă împreună.

În martie 2019, au făcut marele anunț că s-au logodit în timpul unei vacanțe romantice în Bahamas. Cântăreața a mărturisit ulterior că plănuiește să facă nunta cât mai repede posibil. Deși cei doi trebuiau să se căsătorească anul acesta, din păcate ei s-au văzut obligați să anuleze ceremonia din cauza pandemiei de coronavirus.

Cu ocazia unui interviu dat de acasă pentru show-ul lui Ellen DeGeneres, cântăreața a dezvăluit că planurile sale de nuntă au fost anulate și că vor trebui să reprogrameze totul, fără să știe când. Atunci când a fost întrebată dacă pandemia i-a afectat planurile, J.Lo. a răspuns: „De fapt, chiar ne-a afectat puțin, așa că vom vedea ce se întâmplă mai departe”, a mărturisit ea. „Sinceră să fiu, chiar nu știu ce se va mai întâmpla acum, în ceea ce privește data sau alte lucruri de genul”.

Jennifer Lopez a continuat prin a asigura că ziua cea mare va veni mai devreme sau mai târziu. „Ne aflăm intr-o perioadă de așteptare, ca și restul lumii. Va trebui pur și simplu să așteptăm și să vedem ce se va întâmpla peste câteva luni”.

Deși cuplul nu a dezvăluit niciun detaliu legat de eveniment, mulți au speculat că este vorba despre o nuntă într-o destinație exotică. Alex Rordriguez a mărturisit în urmă cu ceva timp că, atunci când va veni ziua cea mare, invitații vor fi nevoiți să facă un „zbor lung” până la destinația nunții. Pe de altă parte, Lopez a postat mai multe imagini dintr-o locație ce pare a fi perfectă pentru o nuntă pe plajă. Iar deși aceștia au fost extrem de secretoși în legătură cu evenimentul, fanii au speculat că nunta ar fi trebuit să aibă loc în vara acestui an.