mamaplus

Jason Statham și fiul său de 2 anișori, la o plimbare în jurul casei. Imagini rare cu cei doi

-
//
21.04.2020

Modelul britanic Rosie Huntington-Whiteley și actorul neînfricat Jason Statham nu postează pe rețelele de socializare imagini cu baiețelul lor de doi ani, Jack Oscar.

"Vreau ca el să crească într-un mediu cât mai normal. Să fie conștient de meseria părinților săi, dar când ei vin acasă, să fie doar mama și tata", a explicat frumoasa blondă despre decizia de a-l feri pe cel mic de rețelele de socializare.

mamaplus

"Lucrurile postate pe internet rămân acolo pentru totdeauna. Jack și-ar putea dori să devină medic, avocat sau arhitect și e posibil să nu vrea ca fața lui să se regăsească peste tot. Nu vrem să facem reclamă acelor momente speciale din viața noastră de familie", a mai spus Rosie.

Împreună cu Jason, a încercat să îi protejeze intimitatea micuțului, chiar dacă paparazzi au fost mereu pe urmele lor. În urmă cu puțin timp, de exemplu, angajații publicațiilor mondene l-au surprins pe starul de cinema plimbându-l pe Jack în jurul casei.

mamaplus

Ei nu au ezitat să le facă o serie de poze în timp ce petreceau timp împreună, ca tată și fiu. Potrivit presei mondene, familia Statham își petrece izolarea într-o casă din Los Angeles.

mamaplus