Janna Friske se însănătoșește

Janna Friske se însănătoșește

-
//
29.04.2014

Tatăl Jannei Fricke a făcut declarații într-un interviu. El a povestit despre tratamentul Jannei, și cum interpreta reacționează la ceea ce se întâmplă.

"Janna este bravo: ea a acceptat imediat boala, fără a pierde timp cu celelalte etape", –  spune Vladimir Friske. El a menționat, că de când diagnosticul interpretei a devenit cunoscut, ea nu mai citește informația despre sine în internet, pentru a nu se indispune. Janna are o atitudine filosofică față de atenția sporită către personalitatea sa, și încearcă să ignore paparazzii".

Janna Friske se însănătoșește

Tatăl interpretei a povestit despre cazul de la aeroport, când Friske, a fost fotografiată bolnavă și cu înfățișarea schimbată". În acel moment am fost întotdeauna alături și m-am îndepărtat de Janna doar pentru 10 minute. Atunci și a fost fotografiată în cărucior, stabilind personalitatea ei datorită lui Dmitrii Șepelev, care era alături", – a povestit tatăl lui Friske publicației " Караван историй".

Acum, după tratamentul într-o clinică din Los-Angeles, Janna cu siguranță se însănătoșește. Au rămas în urmă chimioterapia și radiația, care i s-au administrat în Germania. Iar medicii ruși, care, în mod repetat, formau consiliu la sosirea lui Friske în țară, singuri i-au recomandat tratamentul în străinătate. Acum, Friske recapătă abilitățile de a merge,  treptat a început să dispară edemul. "Când am discutat ultima oară, avea vocea veselă: "Tată, mă simt mult mai bine, nu mă doare nimic", – a recunoscut Vladimir Friske.

El, de asemenea, și-a exprimat recunoștința față de toți cei care au ajutat familia în momente dificile, menționându-i pe Nicolai Bascov și Lolita Mileavscaia. Vladimir Friske a remarcat separat contribuția lui Andrei Malahov și Constantin Ernst. Vă amintim că anunțul de colectare de fonduri făcut la emisiunea "Пусть говорят" a permis achitarea tratamentului nu numai al lui Janna, dar și a multor altor persoane bolnave.

Vladimir Friske este dispus pozitiv: el este convins că, Janna va reuși datorită caracterului său. Rudele interpretei, precum și ea însăși, deseori se adresează către Dumnezeu, dar contează și pe forțele proprii. Acum toți s-au strâns în jurul Jannei: ea, fiul Platon, mama și tatăl trăiesc într-o casă închiriată în Los Angeles, iar pentru procedurile necesare, Janna merge peste drum în cărucior. Îmbrățișându-și fiul Platon, în vârstă de un an, care, în pofida zvonurilor dușmanilor, și-a recunoscut mama, Janna spune: "Iată pentru cine eu trăiesc ".

Vă amintim, că, despre faptul că interpreta luptă cu o tumoare cerebrală timp de câteva luni a anunțat iubitul acesteia, prezentatorul TV  Dmitrii Sepelev. Conform unei informații, este vorba despre cancer la creier la etapa 4. Vedeta consideră diagnosticul său fioros drept o încercare, și nu o pedeapsă. Ea până în ultima clipă nu anunța familia despre diagnosticul fioros, care sună ca o condamnare la moarte.  

Sursă: dni.ru