mamaplus

Irina Shayk, numai cuvinte de laudă la adresa lui Bradley Cooper: ”E tată cu normă întreagă!”

0
//
17.09.2021

Irina Shayk și Bradley Cooper au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood, iar cei doi au păstrat o relație frumoasă și după separare, de dragul fiicei lor, Lea de Seine. Supermodelul a vorbit, de curând, despre cum reușește să se înțeleagă cu fostul partener și a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

”Este un tată cu normă întreagă, fără bonă. Lea a mers în vacanță cu el pentru aproape două săptămâni. Nu l-am sunat nici măcar o dată.”, a mărturisit supermodelul în vârstă de 35 de ani.

Irina a afirmat, de asemenea, că se înțelege de minune cu Bradley Cooper când vine vorba despre creșterea fiicei lor: ”Eu și tatăl ei suntem foarte stricți. După ce termină de mâncat, se ridică de la masă, îș ia farfuria și spune ”Mulțumesc”. Fără ”te rog” și ”mulțumesc”, ea nu primește nimic. E greu, întrucât are multe jucării. Eu aveam doar o păpușă. Încerc să o facă să înțeleagă ce privilegii are.”

mamaplus

Rusoaica s-a despărțit de Cooper, în vârstă de 46 de ani, în iunie 2019, după mai bine de patru ani de relație.

Dar a păstrat discreția: ”Fosta mea relație este ceva ce îmi aparține, este viața mea privată. Este o parte din mine de care nu vreau să mă detașez. Nu citesc ce se scrie despre mine. Sincer, sunt prea ocupată să-mi cresc copilul. Dacă vor să scrie articole despre mine, să scrie, își fac meseria. Eu mă concentrez pe viața mea și pe prietenii mei. Restul e doar zgomot”.

Shayk a mărturisit că a învățat cum să supraviețuiască fără un bărbat lângă ea pentru că a fost crescută de mama și bunica după ce tatăl său a murit pe când Irina avea doar 14 ani. Vedeta a mai povestit că se simte mult mai „confortabil” cu ea însăși „pe măsură ce înaintează în vârstă”.