mamaplus

Irina Rimes: ”Mă văd mamă în curând. Vreau o nuntă cu tradiții, cu dezbrăcatul miresei”

-
//
25.05.2021

Irina Rimes și iubitul francez au planuri de căsătorie. Cântăreața în vârstă de 29 de ani a făcut dezvăluiri despre povestea de iubire pe care o trăiește acum, cât de împlinită e alături de David Goldcher, bărbatul care o face acum fericită. Mai mult, ea a mărturisit că își dorește să devină mamă în viitorul apropiat.

Cei doi au locuit împreună o perioadă în Franța, apoi artista l-a adus pe acesta în România, au fost chiar și în Republica Moldova, unde cântăreața i-a prezentat familia. Și bărbatul a făcut la fel, Irina Rimes și-a cunoscut viitorii socri. Acum, Irina a dezvăluit primele planuri de nuntă…

„L-am întâlnit pe David într-o sesiune. Când l-am văzut am zis: Ce-i cu copilul ăsta? Eram amândoi pierduți în spațiu. Mă văd mamă în curând. Aș vrea să fac nunta în România, să fie o nuntă cu tradiții, cu dezbrăcatul miresei. Nu știu ce-o să înțeleagă prietenii noștri din Franța din asta, dar pentru mine acasă e tot aici. Mama e topită după David, am fost cu el în România și l-am prezentat părinților. A strâns și a spălat toate vasele de la masă când a fost la noi. Mama a fost atât de încântată de el, încât mi-a zis: Pe ăsta nu-l mai pierzi!”, a declarat Irina Rimes.

Și despre viitorii ei socri cântăreața are numai cuvinte de laudă.

„Mi-am întâlnit și eu socrii, pe Frederik și pe Jean Jaques. Tata socru e un om tare interesant. Vorbesc în franceză cu ei, mi-am luat profesor de franceză în pandemie. Și David învață româna tot cu profesorul meu”, a mai spus solista pe Youtube la podcastul „Acasă la Măruță”.

David Goldcher e tânărul francez de care s-a îndrăgostit Irina Rimes. Acesta creează muzică și a apărut ca interpret în mai multe videoclipuri.

mamaplus