mamaplus

Irina Kovalsky, la 9 ani de căsnicie: ”Dacă am da timpul înapoi, nu am mai face nuntă”

-
//
10.06.2021

Artiștii Irina și Serghei Kovalsky sărbătoresc azi 9 ani de căsnicie sau nunta de salcie. Cei doi își amintesc cu drag ziua în care și-au unit destinele, iar Irina a scris și un mesaj deosebit cu această ocazie. Ea spune că dacă ar putea da timpul înapoi, nu ar mai organiza nunta, ci ar opta pentru o călătorie alături de alesul inimii ei.

”Azi se împlinesc 9 ani din ziua nunții noastre! Când ne amintim de acea zi, ne gândim mereu că poate am schimba multe, de exemplu nu am mai face nuntă deloc. În schimb, am pleca undeva. Cu părere de rău, nu am avut atunci această posibilitate. În schimb, am îmbrăcat în acea zi rochia la care am visat mult și am avut cei mai veseli musafiri. În general, am eu o vorbă: NU CONTEAZĂ CUM VA FI NUNTA VOASTRĂ! Este mai important CUM VA FI VIAȚA VOASTRĂ DE MAI DEPARTE! Poate fi nunta sub orice așteptări, însă viața voastră de familie – plină de iubire și armonie.”, scrie Irina Kovalsky pe rețelele sociale.

Alături de acest mesaj profund și superb, ea a publicat și câteva imagini pe care cei doi le-au făcut în călătoria recentă pe insulele Maldive.

mamaplus
mamaplus

Menționăm că Irina și Serghei Kovalsky au împreună trei copii. Liza, în vârstă de 8 ani, fiul Serghei de 5 anișori și mezina familiei Anghelina, care s-a născut pe 21 noiembrie 2019.