Irina Bivol împlinește astăzi 50 de ani, dar arată ca la 20

-
//
01.03.2019

Irina Bivol este una dintre cele mai apreciate interprete autohtone. Astăzi ea își sărbătorește ziua de naștere, iar noi ne-am propus să trecem în revistă câteva imagini cu artista, din cele mai importante momente din viața ei.

Irina Bivol s-a născut la data de 1 martie 1969, în satul Cojușna, raionul Strășeni. În familia interpretei mai sunt încă trei copii - două fete și un băiat ‒ Anatol, fiind cel mai mare, iar Irina fiind al treilea copil.

Omagiata a studiat pictura la Liceul Republican de Arte „Igor Vieru”, dar din copilărie participa la concursuri, cânta la serbările școlare. Apoi ea a decis să aleagă muzica, a absolvit mai întâi Colegiul „Ștefan Neaga”, iar mai târziu, „Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice”, clasa maestrului Teodor Zgureanu. Artista a debutat în lumea muzicii în cadrul formației „Fagure” din care mai făceau parte Ricu Vodă și Anatol Bivol.  

Lansarea duetului Fratilor Irina și Anatol Bivol, a avut loc la sfârșitul anului 1990, de Revelion cu melodia „Florile dragostei”, care a devenit practic imediat șlagăr. Muzicienii se bucură de un mare succes până în prezent.

Interpreta s-a căsătorit la vârsta de 20 de ani, peste 4 ani adus-o pe lume pe Kataleya, singura ei fiică, iar la 27 de ani a divorțat.

După căsătoria fiicei sale Kataleya, Irina Bivol a devenit bunica unui băiețel minunat - Dominic.

mamaplus

Chiar dacă împlinește astăzi vârsta de 50 de ani, cântăreața arată extrem de bine. Într-un interviu mai vechi din cadrul unei emisiuni televizate, Irina Bivol a mărturisit că niciodată nu a ținut diete și mănâncă tot ce vrea, iar la sala de forță merge deja de mai bine de 15 ani.

La mulți ani!