mamaplus

Ion Ceban: „Cetățenii nu realizează că după petrecerile corporative pot ajunge să facă Revelionul la Terapie Intensivă”

-
//
14.12.2020

Primarul General al Capitalei s-a arătat indignat de faptul că multe locaruri din Chișinău activează după ora 22.00. Totodată acesta a venit cu îndemnul ca cetățenii să realizeze riscul la care suntem supuși cu toții și să se responsabilizeze.

În ședința de astăzi a Primăriei, edilul Capitalei, Ion Ceban a venit cu infomații precum că, cluburile de noapte și localurile din Chișinău activează pe timp de pademie în regim normal. Mai mult, acesta a primit semnale că în această perioadă s-ar organiza petreceri corporative.

„Avem semnale că mulți își planifică organizarea corporativelor. Eu nu înțeleg, cetățenii nu realizează că după corporativ poți să ajungi să faci Revelionul în secția de Terapie Intensivă. În țările Europene restricțiile sunt foarte dure chiar până după 15 ianuarie. La noi lumea caută neapărat distracții. Eu înțeleg că e timpul petrecerilor și că lumea a obosit. Vă rog să se facă un raid să verificăm localurile din Chișinău”, a spus primarul.

Totodată Ceban a declarat că după orele 22:00 se adună mai ales tinerii care nu cred în existența acestui virus și după, vin statisticile din spitale.

Acesta a mai adăugat că în spitale medicii sunt pur și simplu epuizați și a îndemnat tinerii să fie mai responsabili.