mamaplus

Ioana Căpraru, internată în spital cu COVID-19. Ce spun medicii despre starea ei de sănătate

-
//
06.11.2020

Interpreta de muzică populară Ioana Căpraru se află la spital, fiind infectată cu coronavirus. Boala i-a provocat complicații, dar artista spune că se simte mai bine și speră că în curând va fi externată. Ulterior va urma o perioadă de reabilitare.

Artista în vârstă de 68 de ani spune că nu știe unde s-a infectat. Testul pozitiv la coronavirus l-a primit pe 16 octombrie, iar timp de cinci zile s-a tratat acasă. Pentru că starea ei de sănătate s-a înrăutățit, pe 21 octombrie a fost internată la Spitalul Cancelariei de Stat. Ioana Căpraru povestește că virusul i-a provocat complicații. Pentru că în tinerețe a suferit un șoc anafilactic, are fobie la perfuzii. Astfel, inițial refuză administrarea acestora.

“Doctorul m-a convins că fără perfuzii, nu o sa trec peste Covid, care mi-a afectat pancreasul. Până la urmă mi-am revenit, mulțumesc tuturor doctorilor care sunt alături de mine și am căpătat o încredere mare în ei”, spune artista.

Soțul interpetei a fost și el internat, dar acum două zile a fost lăsat să plece acasă, după ce s-a tratat de COVID-19.

De aproape două săptămâni, la spital se află și Nicolae Botgros, care s-a infectat cu coronavirus. El rămâne internat la reanimare, la Institutul de Medicină Urgentă. Medicii spun că în ultimele zile starea lui de sănătate s-a îmbunătățit.