mamaplus

Instituțiile de învățământ, verificate înainte de 1 septembrie

-
//
28.08.2023

Reprezentanții Direcției generale educație, tineret și sport a municipiului Chișinău, angajații Agenției Naționale pentru Sănătate Publică și cei ai Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, vor verifica modul în care sunt pregătite instituțiile de învățământ din capitală pentru noul an școlar.

mamaplus

Anunțul a fost făcut de șeful Direcției generale Educație, Andrei Pavaloi, care a menționat că cinci echipe se vor deplasa în instituțiile de învățământ secundar de pe teritoriul municipiului Chișinău pentru a verifica pregătirea acestora pentru noul an școlar, transmite RadioMoldova.

„În cadrul comisiilor, la solicitarea Centrului de Sănătate Publică și Direcției teritoriale pentru Siguranța Alimentelor, au fost incluși în reprezentanții acestor două structuri. La fel, sunt incluși și reprezentanții din cadrul direcției generale, direcțiilor de sector pentru a ne convinge de faptul la 1 septembrie instituțiile sunt gata să primească elevii”, a declarat Andrei Pavaloi.

Potrivit Ministerului Educației și Cercetării, festivitatea dedicată primului sunet de clopoțel va fi organizată în toate școlile la ora 08:30, cu durata de cel mult 45 de minute.