mamaplus

Însărcinată pentru a treia oară, actrița Gal Gadot a dezvăluit sexul viitorului său copil

-
//
23.04.2021

La începutul lunii martie, Gal Gadot a anunțat pe rețelele sociale că ea și soțul său, Jaron Varsano, vor deveni părinți pentru a treia oară. „O luăm de la capăt”, a postat actrița pe contul său de Instagram, alături de o fotografie în care atât Jaron, cât și fetițele lor Alma (9 ani) și Maya (3 ani) îi îmbrățișează burtica de gravidă.

Acum însă, actrița a dezvăluit și sexul viitorului său copil. Invitată în cadrul emisiunii Live with Kelly and Ryan, Gal a mărturisit că așteaptă încă o fetiță. „Este fetița cu numărul trei. Rămânem la ceea ce știm”, a glumit aceasta.

mamaplus

Gal Gadot a mărturisit și că una dintre cele mai mari provocări pe care le-a întâmpinat de când a devenit mamă a fost lipsa somnului și senzația constantă de oboseală. De aceea, actrița își dorește ca viitoare sa fiica să aibă un program de somn strict. 

„Cu Alma, primul nostru copil, ne-am dat peste cap întreaga rutină de somn. Așa că, atunci când Maya s-a născut, am spus „Gata!”. Așa că Maya poate dormi toată noaptea, încă de când avea cinci luni. Dar Alma, care are nouă ani, încă se furișează în patul nostru. Cred că asta o să continuăm să facem, o să o învățăm să doarmă, o să ne asigurăm că îi place să doarmă. Cred că asta este cea mai grea parte atunci când ești părinte: lipsa somnului și faptul că te simți constant obosit. Pentru mine asta a fost cea mai grea parte.”, povestește frumoasa actriță din celebra serie DC, Wonder Woman.

De asemenea, Gal a povestit și că este extrem de sensibilă în această perioadă și că aproape orice lucru o face să plângă. „Hormonii sunt subestimați. Pot să plâng din cauza reclamelor. Pot să plâng din cauza unui gând care îmi trece prin minte. Pot să plâng din cauza unei melodii bune. Sunt o plângăcioasă acum. Și în mod normal nu sunt așa! De aceea este atât de șocant!”, a concluzionat actrița.