mamaplus

Însărcinată cu gemeni, iubita lui Cristiano Ronaldo a publicat imagini inedite alături de copii

-
//
16.12.2021

Georgina Rodriguez, fiica ei, Alana, și ceilalți copii ai lui Cristiano Ronaldo, gemenii Eva și Mateo, și fiul cel mare, Cristiano Jr., știu cum să intre în atmosfera sărbătorilor. Fericita familie i-a făcut o vizită lui Moș Crăciun, ca să-i spună personal ce își dorește să găsească sub brad.

Pregătită pentru temperaturile mult sub zero grade din Laponia, Georgina Rodriguez a purtat un costum de schi și o căciulă de blană. Copiii mai mici, vizibil încântați, au stat în poala Moșului și au împodobit un brad. Pe Instagram, Rodriguez a scris: „Cea mai fericită mamă din lume!”.

mamaplus

Georgina, în vârstă de 27 de ani, este fiica unui fost fotbalist devenit traficant de droguri. A crescut în Spania și, neputând să își urmeze visul de a fi balerină, a lucrat ca chelneriță și dădacă. L-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo în urmă cu cinci ani, pe când lucra într-un magazin Gucci din Madrid ca să-și poată plăti studiile.

„Înălțimea, corpul, frumusețea lui, toate mi-au atras atenția. Tremuram în fața lui, dar a existat o scânteie. Sunt foarte timidă și cred că asta m-a afectat și mai tare în fața unei persoane care, dintr-o privire, a avut un efect profund asupra mea”, a declarat ea la un moment dat despre prima întâlnire cu fotbalistul.

mamaplus

Vestea că este din nou însărcinată a dat-o toamna asta, înainte de lansarea pe Netflix a documentarului mult-așteptat Yo soy Georgina, care spune incredibila sa poveste de viață.

În timp ce ea le împlinește dorințele copiilor săi, Cristiano Ronaldo se menține în formă pentru meciul pe care Manchester United îl va disputa weekendul acesta cu Brentford, un meci care trebuia să aibă loc marți seara, dar care a fost amânat din cauza creșterii cazurilor de COVID din Carrington. De când a revenit la Manchester, Ronaldo câștigă aproximativ 500 de mii de euro pe săptămână numai din contractul cu echipa.

mamaplus