mamaplus

Îngerașul Victoria’s Secret, Grace Elizabeth, a devenit mămică pentru prima oară

-
//
07.04.2021

Grace Elizabeth este una dintre cele mai căutate modele din întrega lume reprezentanta Victoria’s Secret. La începutul acestui an, vedeta și soțul ei, Nicholas Krause, au devenit pentru prima dată părinți.  De curând, Grace Elizabeth a vorbit despre experința pe care a avut-o cât a fost însărcinată, dar și cum au decurs primele clipe pe care le-a petrecut alături de băiețel, dar și de soțul care a fost mai mereu acasă din cauza pandemiei de coronavirus.

„Am avut norocul să petrecem acele momente unice împreună, departe de ochii lumii. Ele au fost cele mai bune din viața mea, de până acum. Soțul meu a avut ocazia să petreacă foarte mult cu fiul nostru înainte de se naște. A vorbit foarte mult cu el cât a fost în burtică”, a mărturisit Grace Elizabeth, conform Vogue. 

mamaplus

Mai mult, fotomodelul spune că la finalul sarcinii a ajuns să se simtă mai frumoasă ca niciodată, chiar dacă la început se mai speria atunci când hainele nu o mai încăpeau.

„Corpul meu a suferit foarte multe modificări în ultima perioadă. Atunci când am constatat că hainele nu mă mai încap, dar la finalul aventurii chiar a pozat, pentru Victoria’s Secret’s, de Ziua Mamei”, a mai spus vedeta, potrivit aceleiași surse.

Grace Elizabeth este cel de-al patrulea și ultimul model pentru a ateriza un loc râvnit ca Victoria Angel’s Secret pentru 2019. Barbara Palvin, Alexina Graham și Leomie Anderson au fost, de asemenea, încoronați VS Angels.

mamaplus
mamaplus