mamaplus

A început etapa a doua de înscriere a copiilor în clasa întâi

-
//
08.06.2023

Cea de-a II-a etapă de înscriere a copiilor în clasa I pentru anul de studii 2023-2024 în instituțiile de învățământ primar și secundar, ciclul I, din municipiul Chișinău, a început. Potrivit unui anunț al Primărie Capitalei, aceasta s-a început pe data de 2 iunie și va dura până pe 16 iunie.

mamaplus

Totodată, la finalul primei etape de înscriere în clasa I în instituțiile de învățământ primar și secundar, ciclul I din municipiul Chișinău au fost înscriși 4.583 de copii, dintre care 3.724 au fost înscriși în instituție cu instruire în limba română, iar 859 în instituțiile cu instruire în limba rusă, transmite Știri.md.

Pentru etapa a II-a de înscriere a copiilor în clasa I au rămas 5.070 locuri disponibile. Rezultatele înscrierii după etapa a II-a vor fi afișate pe data 19 iunie în instituțiile de învățământ.

Situațiile de excepție a copiilor care pe parcursul celor două etape nu au fost înscriși în clasa I, vor fi examinate de comisiile instituționale și de cea municipală în perioada 21- 30 august.