mamaplus.md

Încă o tânără sfâșiată de maidanezi: Am strigat cât am putut

-
//
06.11.2018

Incidentul care a avut loc la Drochia, când un copil de 7 ani a fost sfâșiat de câinii străzii, a stârnit reacții în rândul locuitorilor din oraș. Recent, mai multe persoane s-au plâns că au fost atacate de patrupezi.

mamaplus.md

Cel mai recent caz a avut loc pe 1 noiembrie, când o tânără a fost atacată din toate părțile de maidanezi:

„1 noiembrie 2018, ora 17:30 aproximativ, am fost înconjurată de 7 câini în parcul de la Fabrica de zahăr. Din fericire pentru mine și pentru voi cred, am scăpat doar cu o sperietură până în măduva oaselor, asta pentru că am urlat la ei din toți rinichii și aveam două genți mari la mine pe care le fluturam de jur împrejurul meu.

Ce ar trebui să se întâmple pentru ca VOI, ORGANELE ADMINISTRATIVE să întreprindeți ceva și să vă justificați odată posturile ocupate în fotoliile comode. Aveți și voi, dragilor, copii, familii, oameni la care țineți și pe care vreți să-i știți sănătoși fizic și emoțional (despre cetățenii orașului nu vă mai zic, e clar de la sine că nu vă pasă)", a scris tânăra într-un grup.

Drept reacție, o altă femeie a povestit că a stat urcată pe un gard la ora 2 noaptea, de frică, până când a venit soțul și a scăpat-o de maidanezi.

Femeia s-a plâns și Primăriței, care încă pe 29 octombrie declarase că maidanezii au fost izolați pe un termen de zecele zile, timp în care ar fi monitorizați.

Totodată, într-un răspuns al Primăriei din data de 5 noiembrie se confirmă faptul că maidanezii nu au fost prinși cum declarase anterior Nina Cereteu, primarul din Drochia. Motivul din care aceștia sunt liberi, ar fi... lipsa oamenilor care i-ar prinde și lipsa personalului în azilul pentru câini.

Sursa: stiri.md