Încă o prezentatoare pleacă din Republica Moldova

Încă o prezentatoare pleacă din Republica Moldova

-
//
08.09.2017

Jurnalista și prezentatoarea, Elena Robu își anunță plecarea din Republica Moldova. Realizatoarea emisiunii „Alb&Negru”, difuzată pe UNIMEDIA, își va desfășura activitatea în Franța. 

Încă o prezentatoare pleacă din Republica Moldova
”Nu a fost o decizie ușoară, dar e timpul să trecem la un al nivel. Toată activitatea mea pe care o realizam la Chișinău, o transfer în Franța, pentru a eficientiza și mai mult ceea ce Diaspora încearcă de ani buni să aducă la cunoștința conaționalilor de acasă”, a scris Elena Robu pe Facebook. 

Jurnalista își propune să construiescă o legătură informațională mai strânsă între ceea ce se întâmplă în Europa și în Moldova. Asta pentru a adăuga transparență lucrurilor care se întâmplă în țară, pentru a înțelege mai bine oportunitățile pe care le are Moldova în dezvoltarea sa europeană. 

Încă o prezentatoare pleacă din Republica Moldova

”Iau cu mine 15 ani de experiență în jurnalism, în televiziune, în emisiuni de dezbateri. S-au adunat mii de emisiuni pe care le-am realizat până acum la diferite instituții media, am pus întrebări la mii de oameni ca să aflu cum trăiesc, cum se descură, ce decizii iau, să aflu unde este ascuns adevărul pe care să îl transmit mai departe telespectatorilor, publicului meu. Toate aceste momente m-au format ca om și ele mă vor însoți și mai departe în tot ce mi-am propus să fac”, a adăudat Elena Robu pe blogul său

Totodată, emisiunea Alb&Negru, care face în curând 4 ani de la lansare, va avea alt format de acum încolo.

Sursa: Mamaplus.MD