mamaplus

Înainte de a afla că este bolnavă, Kate Middleton și-a donat părul copiilor cu cancer

-
//
01.04.2024

Înainte de-a fi chiar ea diagnosticată cu cancer, Prințesa de Wales a încercat să facă tot i-a stat în putință pentru a-i sprijini pe cei care suferă de crunta boală. Viitoarea regină britanică a fost impresionată cel mai mult de copiii suferinzi.

mamaplus

În urmă cu ceva timp, Kate Middleton și-a donat părul în mod anonim, pentru a fi folosite la confecționarea de peruci pentru copiii care sufereau de cancer.

În 2018, a luat legătura cu Little Princess Trust, o organizație caritabilă care face peruci pentru cei care își pierd părul din cauza tratamentului anti-cancer. Kate și-a tăiat 18cm din părul ei și l-a donat în mod anonim, pentru că n-a vrut să se știe că e păr regal.

Daily Mail susține că ideea minunată i-a venit prințesei când hair designerul Joey Wheeler o tundea. „Joey a convins-o că venise timpul pentru o nouă tunsoare și i-a spus că părul ei era, pur și simplu, prea lung”, a dezvăluit o sursă pentru publicația britanică.

„Când Joey se apucase de treabă și tăia șuvițele lui Kate, prințesei i-a venit ideea de-a face ceva bun cu părul în loc să-l arunce. I-a spus și lui Joey la ce s-a gândit, iar acesta a considerat ideea extraordinară”, a continuat sursa, conform OK!.

„Părul prințesei a fost trimis pe numele altei persoane, pentru ca organizația să nu știe că provenea dintr-o sursă regală. Aceștia știau doar că aparținuse unei femei donatoare din zona Kensington”, a declarat apropiatul regal în Daily Mail.

„E drăguț să te gândești că o fetiță poartă o perucă făcută din părul unei prințese adevărate. Gestul făcut de Kate este extrem de înduioșător, având în vedere că, dacă nu îl dona, l-ar fi aruncat”, a adăugat sursa regală.

În momentul de față, Kate este cea care suferă de cancer și e pe punctul de a-și pierde părul din cauza chimioterapiei pe care a spus c-a început-o de curând. Fie că e așa sau nu, nu putem să nu remarcăm empatia prințesei și dorința ei de-a face bine unor copii care sufereau de aceeași boală cruntă de care suferă și ea acum.