mamaplus

Impresionant! Violonistul Cătălin Advahov și-a surprins admiratorii cu o interpretare originală a melodiei „Viva la Vida”

-
//
02.02.2021

La cei 15 ani ai săi, Cătălin Advahov reușește, de fiecare dată, să ne uimească cu talentul său incontestabil.

De curând, violonistul ne-a încântat, interpretând celebra melodie „Viva la Vida”, în timp ce schia. Se pare că adolescentul a plecat în vacanță cu familia și pentru că nu se poate despărți de vioară, a hotărât să-și bucure urmăritorii cu măiestria sa. 

Ceea ce i-a și reușit, odată ce videoul postat pe Instagram a acumulat peste 20 de mii de like-uri și o mulțime de comentarii de admirație.

Nu este prima dată când tânănul violonist ne suprinde cu talentul său, anterior el a participat la show-ul „Românii au talent”, unde a ridicat sala în picioare și a fost apreciat de juriu la cel mai înalt nivel. De asemenea, adolescentul a mai dat și un concert în aer liber cu scopul de a colecta bani pentru reconstrucția Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”.

Cătălin Advahov este fiul lui Vitalie Advahov, de la care a și moștenit pasiunea pentru muzică. Vitalie Advahov, alături de fratele său, Vasile Advahov, sunt conducătorii artistici ai Orchestrei Municipale condusă de Frații Advahov.