mamaplus

Imagini noi cu Katy Perry și Orlando Bloom, surprinși la o plimbare în parc alături de fetița lor

-
//
25.11.2021

Dacă pe covorul roșu artiștii arată impecabil, în viața cotidiană preferă simplitatea și lejeritatea. Fiind o mămică foarte dedicată, cântăreața Katy Perry este trup și suflet alături de fetița ei Daisy Dove, în vârstă de un an și patru luni. Pentru că milioane de fani din întreaga lume își doresc să o admire cât mai des pe micuță, paparazzi sunt mereu pe urmele părinților ei celebri. Zilele trecute, Katy, Orlando și Daisy au fost surprinși în timpul unei plimbări într-un parc din Beverly Hills.

mamaplus

Dincolo de mesajele pozitive, există voci care spun că după nașterea fetiței sale, Katy Perry s-ar fi ”relaxat„ prea mult în ceea ce privește imaginea ei. Artista în vârstă de 37 de ani își vede însă de viață și spune că încearcă să treacă cu vederea mesajele urâte în adresa ei.

mamaplus

În același timp, Orlando este un tătic foarte iubăreț și grijuliu. Actorul a fost lăudat în comentariile fanilor, inclusiv pentru felul în care arată în prezent.

mamaplus

Menționăm că micuța Daisy Dove este primul copil al lui Katy Perry. Orlando Bloom mai are un fiu pe nume Flynn, în vârstă de 10 ani, cu fosta sa soție Miranda Kerr. Actorul din „Pirates Of The Caribbean” și artista s-au logodit de Valentine's Day în 2019.

mamaplus